Interval de temperatură de la -4°C până la +4°C. Temperatura recomandată a fierului de ceruit: 130°C. O continuare a standardului nostru CH8. O ceară bună pentru antrenament și curse și ceară de pregătire de bază pentru schiurile fierbinți. Ușor de topit și foarte comod de lucrat. Viteza fierului de ceruit ar trebui să fie de aprox. 8-10 secunde pentru un schi de patinaj sau schi alpin. Ceara poate fi reîncălzită după răcire la temperatura camerei (10 min.) pentru o durabilitate mai bună. Este important să aveți un fier de ceruit bun pentru a topi eficient ceara.
„Ceară SWIX VG30 Base Wax, Blue, 45g” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Ceară SWIX CH8X Red -4°C/4°C (180g)
95,00 lei Prețul inițial a fost: 95,00 lei.76,00 leiPrețul curent este: 76,00 lei.

Ceară SWIX CH8X Red -4°C/4°C (60g)
45,00 lei Prețul inițial a fost: 45,00 lei.36,00 leiPrețul curent este: 36,00 lei.
Ceară SWIX CH8X Red -4°C/4°C (900g)
395,00 lei Prețul inițial a fost: 395,00 lei.316,00 leiPrețul curent este: 316,00 lei.
Seria CHX este o ceară fără fluor, bună pentru antrenament sau competiție.
- O ceară moale
- Interval de temperatură -4°C până la +4°C
- Pentru antrenament si concursuri
Descriere
Informații suplimentare
Brand |
Swix |
---|
Recenzii (0)
Fii primul care scrii o recenzie pentru „Ceară SWIX CH8X Red -4°C/4°C (900g)” Anulează răspunsul
Produse similare
Ceară SWIX V50 Violet Hardwax 0C, 45g
Ceară SWIX V05 Polar Hardwax -12/-25C, 45g
Ceară Klister SWIX KB20C Base spray 70ml
Ceară SWIX V30 Blue Hardwax -2/-10C, 45g
Ceară Klister SWIX KN33 Nero +1C/-7C
Ceară SWIX VG35 Base Binder Green, 45g
Ceară SWIX V40 Blue Extra Hardwax -1/-7C, 45g
Ceara Blue Extra Hardwax din seria V clasică este cea mai cumpărată ceara de tip grip wax din lume. Oferă o aderență excelentă pentru excursii , antrenamente și curse. Se aplică în straturi subțiri și se netezește cu o plută.
- Alegerea perfectă pentru condiții de zăpadă veche de la -3°C la -10°C
- Potrivit pentru zăpadă nouă de la -1°C la -7°C
- Oferă o aderență excelentă
Recenzii
Nu există recenzii până acum.