S.C SPORTS GAMES S.R.L este unicul importator si distribuitor al articolelor Bolle in Romania, precum si al altor branduri puternice de schi, tenis, alergare si ciclism.

Firma cu sediul in Timisoara a fost fondata in anul 2002 de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate importul si furnizarea de echipamente sportive.

Astfel am reusit sa ne facem cunoscuti in toata tara, nu numai prin marcile achizitionate dar si prin seriozitatea de care am dat dovada in tot acest timp.

S.C SPORTS GAMES S.R.L poate fi considerat un furnizor complet la care, cu o singura oprire, un client poate achizitiona toata gama de articole de schi, tenis, ciclism si alergare de care are nevoie.

Experienta noastra este din ce in ce mai bogata cu fiecare an, experienta care se dezvolta odata cu largirea ariei de furnizori  noi pe piata romaneasca, ceea ce a dus la expansiunea noastra prin deschiderea punctelor de lucru de la Bucuresti, pe langa sediul central de la Timisoara.

Compania nostra este dedicata satisfacerii nevoilor clientilor importanti din toate orasele tarii cu care avem o colaborare foarte buna.

Astfel, firma s-a dezvoltat treptat si constant atat prin pregatirea tehnica a angajatilor, cat si prin profesionalismul acestora si astfel am reusit sa ne asumam un rol important si sa devenim un jucator important pe piata articolelor sportive din Romania.

S.C SPORTS GAMES S.R.L este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, oameni calificati in domeniul sportului, adaptati unui ritm alert si deselor schimbari care apar pe aceasta piata.

Clientii firmei sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice, dealeri importanti cu care intram in contact si care, cu ajutorul serviciilor si produselor noastre sunt compatibili in satisfacerea pietei romanesti.

Amintim aici cativa dintre ei: Hervis Romania,Intersport Romania, Emag Romania si Emag Ungaria, GD Escapade(Himalaya), SportGuru, Hornbach, Dedeman, Federatia Romana de Ski si multi altii.