Livrare si plata

Clientii din tara vor primi comanda la adresa indicata prin intermediul curierului intre 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda de minim 400 lei indiferent de distanta si greutatea coletului.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 400 lei , costul transportului este doar 30 lei.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Modalitati de plata:
* Plata cu cardul online.
* Plata ramburs – plata produselor se face in numerar, la livrare. Platiti angajatului firmei de curierat, care va emite pe loc o chitanta.

Confidentialitatea datelor

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi predate catre persoane terte fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legistlatia in vigoare. Protectia datelor este cu caracter personal. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea datelor dvs. din baza de date.

Stocuri si imagini produse

Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Procesarea comenzilor

Prin magazinul nostru sportsgames.ro, aveti posibilitatea sa faceti cumparaturi in mod comod si rapid la preturi mici, pe cale electronica sau prin telefon. Comanda se face dupa alegerea produsului dorit, prin adaugarea acestuia in “cos”.

Pentru comenzile telefonice va rugam sa luati contactul cu colegii nostrii de la relatii clienti la numarul de telefon 0726 333 922.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile lucratoare, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

Important: toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Puteti returna orice produs, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

– Produsul se va returna in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte;

Pe langa reclamatia pe care o faceti sunteti nevoit sa pastrati factura fiscala si sa pastrati ambalajul produsului.

In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat si nu prezinta urme vizibile de utilizare;

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de ce ati comandat, va rugam sa semnalizati acest lucru printr-un email la online@sportsgames.ro sau telefonic la 0726.333.923 sau 0726.333.922.

In acest caz solutionam problema cat mai repede posibil, si incercam sa onoram comanda initiala. Bineinteles, in acest caz taxele de transport vor fi suportate de sportsgames.ro.

Inaintea returnarii produsului va rugam sa trimiteti un email la adresa: online@sportsgames.ro cu informatiile urmatoare: numele, numarul comenzii, un numar de telefon la care puteti fi contactat, numarul facturii, motivul returnarii sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0726.333.923 sau 0726.333.922